Image
Mazda6
TOT € 3.175 UPGRADE VOORDEEL
VANAF € 719 MET PRIVATE LEASE
MOOI MOMENT VOOR EEN MAZDA
Contact opnemen

De Mazda6: tot € 3.175 upgrade voordeel

De Mazda6 staat voor pure luxe. Dat begint al vóór je instapt. Geniet van een optimale zitpositie en de sensatie van een sublieme wegligging. Het rijplezier is bij deze auto geperfectioneerd. En dat is pas het begin. Bij de Mazda6 heb je ook de luxe om te kiezen. Ga je voor de Sportieve Sedan of de ruime Sportbreak? We laten je graag kennismaken met deze auto, waarmee je je al snel in een luxepositie bevindt.

Neem contact met ons op.

Image
Mazda6

Rijd de Mazda6 nú met € 3.175 upgrade voordeel

De Mazda6 is het toonbeeld van luxe. Zo heb je niet alleen de luxe om te kiezen tussen een sportieve Sedan en een ruime Sportbreak, maar kun je ook nog kiezen uit verschillende uitvoeringen. Bij de Mazda6 ontvang je nu tijdelijk tot € 3.175 upgrade voordeel! Daar houdt het niet op. Door de perfecte opstelling van de stoelen, biedt je zitpostitie je een buitengewone rijervaring. De krachtige Skyactiv-motoren en de hoeveelheid actieve veiligheidssystemen, vergroten dat gevoel van luxe. 

De sportieve Sedan rijd je al vanaf € 43.790 en de ruime Sportbreak vanaf € 45.290. Tijdelijk geniet je van het extra comfort van een automaat, zonder meerprijs! Past Private Lease beter bij je? Met Mazda Private Lease rijd je deze luxe auto al vanaf € 719 per maand. Je hoeft alleen nog maar te tanken.

Prijslijst

Voor meer informatie verwijzen we je naar de prijslijst van de Mazda6. 

DISCLAIMER

Mazda6 2023 Sedan vanaf € 43.790. Mazda6 2023 Sportbreak vanaf € 45.290. Gemiddeld verbruik Mazda6 2023 van 7,0 tot 7,6 liter per 100 km / van 14,3 tot 13,2 km per liter / CO2-uitstoot van 158 tot 172 g/km. De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn gemeten volgens de WLTP-testmethodiek. Prijzen incl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken, excl. metallic/mica lak en opties. Actie geldig bij particuliere/zakelijke aanschaf met aankoopdatum 1 april 2023 t/m 30 juni 2023. Niet geldig bij zakelijke/private lease of in combinatie met andere acties. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Zie voor kosten en voorwaarden: www.mazda.nl.

De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn terugbepaald naar de waarden overeenkomstig de nieuwe WLTP-testmethodiek. Consumentenacties niet mogelijk i.c.m. het private lease aanbod. Private Lease aanbod wordt aangeboden door Mazda Leasing en is geldig met offertedatum 1 april 2023 tot en met 30 april 2023. Uiterste registratie bij beschikbaarheid in 2023, vraag uw dealer naar de voorwaarden. Mazda Leasing is gerechtigd de overeenkomst eenzijdig te beëindigen indien hier niet aan voldaan kan worden. Genoemd maandbedrag is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering, pechhulp in binnen- en buitenland, afleverkosten en BTW. Prijzen zijn exclusief brandstof, metallic/mica lak en eventuele opties. Conform het Belastingplan 2020 wordt de tijdelijke korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto's en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; waardoor het termijnbedrag voor voertuigen voorzien van een elektrische aandrijving kan stijgen gedurende de looptijd van het leasecontract. Indien je meer informatie wenst, neem dan contact op met je Mazda-dealer. Meerprijs kilometers maximaal € 0,2137 en minderprijs kilometers minimaal € 0,0332. De maandbedragen zijn exclusief brandstof/stroom, metallic/mica (multi-tone) lak en eventuele opties. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.